Koie

Client
Koie Japanese Kitchen

Services
Logotyp, Grafisk profil och profilprodukter.

Year
2022

Koie anlitade oss för att ta fram en modern logotyp som skulle spegla deras vision och känsla för autentisk japansk matkultur.

Först och främst träffade vi Koie-teamet för att förstå deras vision och värderingar. Vi diskuterade deras historia, matfilosofi och kundernas förväntningar. Genom denna process kunde vi få en känsla för vad Koie står för och hur vi kunde förmedla detta genom design.

Vi började sedan skissa på olika koncept för logotypen, med fokus på att skapa en ikonisk symbol som skulle bli lätt att känna igen. Vi utforskade olika former och färger som skulle representera japansk kultur och Koies unika soppa.

Efter att ha valt det slutgiltiga konceptet för logotypen började vi skapa den grafiska profilen. Vi valde en modern färgpalett med svart och rött, som var både snygg och kraftfull. Vi valde också stilrena typsnitt som skulle förstärka Koies elegans och stil.

När vi väl hade designat logotypen och den grafiska profilen, fortsatte vi med att designa förpackningar för leverans och restaurangskyltar. Vi ville säkerställa att Koies varumärkesidentitet var tydlig på alla plattformar, från onlinebeställningar till fysiska restaurangmiljöer.

Vi är stolta över att ha hjälpt Koie att ta fram en professionell och modern visuell identitet som speglar deras unika varumärke.

Att ta fram en logotyp som representerar ditt företags unika varumärke är avgörande för att skapa en stark närvaro och differentiera sig på marknaden.

Vi på Digital Mad har erfarenhet av att arbeta med olika typer av företag och hjälper gärna till att ta fram en visuell identitet som sticker ut och samtidigt speglar din verksamhets kärnvärden.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med att ta fram en logotyp eller grafisk profil för ditt företag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Some More Cool Projects

Varumärkesdesign

Renvik

Logotype, Graphic profile, Print Design, Content Creation, Website Design

VI ANVÄNDER COOKIES

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du detta.