The Guide

Client
The Guide

Services
Logotyp och Grafisk profil.

Year
2022

The Guide är en reseguide på nätet som fokuserar på Sydamerika. Vi på Digital Mad har arbetat tillsammans med dem för att ta fram en modern och minimalistisk logotyp och grafisk profil som är väl anpassade för användning på sociala plattformar.

Vi har valt att använda en kombination av svart och vitt med stilrena typsnitt och ett trevligt bildspråk som hjälper till att kommunicera varumärkets kärnvärden på ett tydligt sätt.

Dessutom har vi också utvecklat profilprodukter som är i linje med den grafiska profilen och som hjälper till att skapa en enhetlig och professionell image för “The Guide”.

En logotyp är en av de viktigaste delarna i en företags visuella identitet. Det är det första som kunderna ser och kopplar samman med ditt företag.
Om du känner att din logotyp behöver en uppdatering eller om du är på väg att starta ett nytt företag, tveka inte att höra av dig till oss.

Vi har lång erfarenhet av att skapa logotyper och hjälper dig gärna att skapa en som representerar ditt företag på bästa möjliga sätt.

Some More Cool Projects

Typografi

Koie

Logotype, Graphic profile, Print Design

Varumärkesdesign

Renvik

Logotype, Graphic profile, Print Design, Content Creation, Website Design

VI ANVÄNDER COOKIES

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du detta.