Renvik

På Digital Mad är vi stolta över att ha haft förmånen att arbeta med Renvik, där vi fick möjligheten att skapa deras logotyp och designa deras responsiva webbsida. I den här bloggen kommer vi att ta dig igenom vår process och dela med oss av de kreativa beslut som låg bakom skapandet av Renviks unika logotyp och användarvänliga webbsida.

 

Tack för grymt samarbete!
Kika in på renvik.se

 

 

Skapandet av logotypen:
Vår första uppgift var att skapa en logotyp som skulle representera Renviks varumärke på ett autentiskt och minnesvärt sätt. Vi började med att forska om Renvik som företag och förstå deras vision, värderingar och mål. Denna grundläggande kunskap hjälpte oss att skapa en logotyp som fångade Renviks unika karaktär. Vi experimenterade med olika typsnitt, färger och ikoner för att skapa en logotyp som var både stilren och visuellt tilltalande.

 

Design av den responsiva webbsidan:
När logotypen var på plats tog vi oss an utmaningen att designa och utveckla en responsiv webbsida för Renvik. Vårt fokus var att skapa en användarvänlig och engagerande upplevelse för besökarna. Vi använde moderna designtekniker och en intuitiv navigeringsstruktur för att göra det enkelt för besökare att utforska Renviks produkter och tjänster. Vi anpassade också webbsidan för att se bra ut och fungera smidigt på olika enheter, inklusive mobiler och surfplattor.

 

 

Stärkande av varumärket:
Utöver logotypen och webbsidan designade vi även en grafisk identitet som stärkte Renviks varumärke. Vi skapade riktlinjer för användning av färger, typografi och grafiska element som skulle användas i all deras marknadsföring och kommunikation. Genom att skapa en enhetlig och igenkännbar visuell identitet hjälpte vi Renvik att bygga en stark och minnesvärd närvaro på marknaden.

 

 

Slutsatser:
Arbetet med att designa Renviks logotyp och responsiva webbsida var en spännande och givande upplevelse för oss på Digital Mad. Genom att lyssna på Renviks behov och kombinera det med vår expertis inom responsiv design, e-handel och varumärkesbyggande kunde vi skapa en logotyp och webbsida som speglade Renviks unika karaktär och tillhandahöll en användarvänlig plattform för deras kunder att interagera med.

 

Some More Cool Projects

Typografi

Koie

Logotype, Graphic profile, Print Design

VI ANVÄNDER COOKIES

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du detta.