Originell

Client
Originell Damkläder

Services
Logotyp, Grafisk profil och Profilprodukter.

Year
2021

Vi på vår designbyrå har haft äran att skapa Originells logotyp och visuella identitet.
Varumärkets identitet omfattar en minimal och ren komposition med en monokrom färgpalett och olika former med platt geometri. Denna identitet är utformad för att skapa en enkel men elegant estetik som kommunicerar med den moderna och sofistikerade kunden.

Vid utformningen av logotypen för Originell har vi fokuserat på dess funktion på sociala nätverk, speciellt på Instagram, där de skapar sina reklamkampanjer. Genom att använda enkelhet och elegans i designen har vi skapat en logotyp som fascinerade våra kunder och hjälper dem att skilja sig från konkurrenterna på marknaden.

Har ditt företag en stark och tydlig logotyp som kommunicerar ert varumärke på bästa sätt? Om inte, tveka inte att höra av er till oss. Vi är experter på att skapa logotyper som fångar kundernas uppmärksamhet och ger ett starkt intryck.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att ta ditt varumärke till nästa nivå!

Some More Cool Projects

Typografi

Koie

Logotype, Graphic profile, Print Design

VI ANVÄNDER COOKIES

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du detta.