Xylo Sweden

Client
Xylo Sweden

Services
Logotyp, Grafisk profil och Webbplats.

Year
2022

Vi fick i uppdrag att skapa en visuell identitet och webbplats åt Xylo Sweden, en startup med en ambitiös vision om att förvandla avfall till något värdefullt och skapa en cirkulär ekonomi mellan olika branscher.

Vi började med att ta fram en logotyp som skulle representera företagets uppdrag och värderingar. Vi ville skapa något som var visuellt tilltalande och samtidigt kraftfullt och energiskt. Vi valde att använda en rund form, som symboliserar världen och planeten vi alla delar, med vågiga linjer som representerar trädens trä och den organiska känslan av återanvändning.

För att skapa en stark och igenkännbar visuell identitet valde vi en färgpalett med djärva och livfulla nyanser av grönt, rosa och orange. Dessa färger representerar naturlighet, optimism och energi – perfekta egenskaper för ett företag som strävar efter att skapa förändring och göra världen till en bättre plats.

När det gäller webbplatsen var vårt fokus på att skapa en snygg och effektiv plattform som skulle fånga besökarens uppmärksamhet och tydligt kommunicera företagets uppdrag. Vi designade en modern, lättnavigerad och responsiv webbplats som var perfekt för en startup som behöver synas och sticka ut.

Tack för grymt samarbete!

Kika in på xylorevolution.com

Vi på Digital Mad har lång erfarenhet av att skapa moderna och effektiva hemsidor som är både användarvänliga och attraktiva för besökarna. Vi lägger stor vikt vid att förstå ditt företags behov och önskemål för att skapa en skräddarsydd lösning som verkligen representerar er.

Utöver hemsidor kan vi också hjälpa till med att utveckla en visuell identitet som stärker ert varumärke och ger en enhetlig känsla i all kommunikation. Vi tar hänsyn till allt från färgscheman och typsnitt till bildspråk och grafiska element för att skapa en professionell och kreativ visuell identitet som verkligen sticker ut från mängden.

Så tveka inte att höra av dig till oss på Digital Mad för att ta din företagsprofil till nästa nivå!

Some More Cool Projects

Typografi

Koie

Logotype, Graphic profile, Print Design

VI ANVÄNDER COOKIES

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du detta.