Zeke

Client
Zeke Skandinavisk design

Services
Logotyp, Grafisk profil och Profilprodukter.

Year
2022

Vi på vår byrå har haft nöjet att arbeta med Zeke Design för att utveckla deras varumärke.
Zeke är ett företag som designar utrustning och outdoorkläder med ett starkt engagemang för att göra en positiv inverkan på samhället och naturen. För att spegla deras värderingar och mission, har vi skapat en logotyp och grafisk profil som är inspirerade av naturen.

Logotypen har en stilren design med en trädikon som symboliserar företagets miljömedvetenhet och engagemang för hållbarhet. Färgerna i varumärkesidentiteten är beige, brunt och grönt, vilket är hämtat från skogens färgpalett. Dessa färger ger en känsla av lugn, frid och naturlighet som passar väl ihop med företagets värderingar.

Zeke var mycket nöjda med resultatet och använde sin nya grafiska profil på profilprodukter för att öka varumärkesmedvetenheten.

En logotyp är en viktig del av varje företags varumärkesidentitet. Den fungerar som en symbol som människor kopplar samman med ert företag och er verksamhet. Men vad händer om ni känner att er nuvarande logotyp inte längre representerar er verksamhet på bästa möjliga sätt?

Vi på Digital Mad har lång erfarenhet av att skapa logotyper och andra visuella element för företag i alla storlekar och branscher. Oavsett om ni behöver en helt ny logotyp eller en uppdatering av er befintliga, kan vi hjälpa er att skapa en design som passar perfekt för er verksamhet.

Kontakta oss idag för att diskutera era logotyp behov. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa ett märke som ni kan vara stolta över och som kommer att stå pall för framtida utmaningar.

Some More Cool Projects

Typografi

Koie

Logotype, Graphic profile, Print Design

VI ANVÄNDER COOKIES

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen accepterar du detta.